Activiteiten Agenda

De Meent organiseert een aantal vaste evenementen per jaar. De Angerlose Kerstmarkt, bekend tot in de wijde omgeving van Doesburg, maakt onderdeel uit van de activiteitenagenda en wordt ieder jaar binnen gehouden. Dus overdekt en geen last van slechte weersomstandigheden. 

Het naastgelegen parkeerterrein doet jaarlijks dienst als strand tijdens het jaarlijkse Beachvolleybal toernooi in de maand juni. Volledig bedekt met zand verandert de parkeerplaats in een echte Beach.

In de Liemers en in de gehele Achterhoek kent men een rijk verenigingsleven. Dit vormt de basis van veel activiteiten in de regio. Velen daarvan vinden plaats in Centrum de Meent. Onze activiteitenagenda treft u op deze pagina aan. Gedurende de week staan er diverse activiteiten op de agenda. Zo is er bijvoorbeeld regelmatig een koersbal toernooi, maandelijks quilt café en bloemschikken maar ook kunt u bij ons terecht voor een handige computercursus, muzieklessen en een gezellig avondje kaarten of dansen. Voor verschillende doelgroepen is er een gevarieerd aanbod. Er zijn activiteiten voor zowel kleine als grote groepen. Komt u gerust langs om kennis te maken met een van deze activiteiten.

Neemt u hier een kijkje in onze activiteitenagenda.

Braderie
Datum:
03-06-2018
Tijd:
11:00 uur

Braderie

Grandioze braderie / korendag op zondag 3 juni 2018 vanaf 11.00 uur.

Lees verder