Partycentrum

Partycentrum de Meent staat voor u klaar als het gaat om feesten en partijen zoals een themafeest, trouwerij, een jubileumfeest maar zeker ook voor uw verjaardagsfeest. Binnenkort iets te vieren? Neem dan contact op met ons partycentrum voor meer informatie.

Belangrijke kenmerken voor de organisatie van elk feest bij partycentrum de Meent zijn: persoonlijk contact, een goede sfeer, een aangename service en een flexibele aanpak. Kortom: kwaliteit tegen een goede prijs.

Partycentrum de Meent verzorgt uw feest tot in de puntjes. Intiem of groots. Er is voor elk feest een passende zaal. Kom gerust langs voor een bezoek aan de zalen bij partycentrum de Meent of kijk hier voor een indruk van de diverse zalen. Wij inventariseren graag uw wensen en maken voor u een passende offerte.

Wilt u een geslaagd feest om op terug te kijken? Huur dan een zaal bij partycentrum de Meent en u heeft geen omkijken naar de organisatie. U wordt volledig verzorgd op uw eigen feest maar blijft wel altijd de baas. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

De zalen bij partycentrum de Meent:
• De grote zaal
• De binnenzaal
• De ontmoetingsruimte
• De kleine zaal